welc0me!

Welcome To AinMatdiris's Official Blog. ;)

l0yal?? who knows..

December 27, 2010

Your | My Url Story Contest

Assalamualaikum ! ^^
first question,, sepa penganjur contest neh? 
= sila klik sini _merazati_ ^^ =
seken,, kenapa join contest neh? 
= saja, isi masa lapang, contest ini maCam HEBAT ! = ngee~ =)




ngop2x,, bila saya jadik tukang ngarang ~!

http://budakhebat2012.blogspot.com

terpulang lah kepada kekanda adinda suma utk mengIMAGINASIkan nya,, ^^
begini ceritanya,, 

suatu ketika,, aiseh,, ngop2x,, series sikit,, nak menang nhe ! =.='' [ hiburan semata2x ]
budak = merujuk kepada diriku yg muda lakat , belum tua lagi,, ngeh3x,,,
hebat = merujuk kepada AKU yg perasan HEBAT,, =.=
n 2012 tangisan ku yg pertama d dunia yg fana ini,, bukan fantasi,, tetapi realiti !

inf0 selingan,,
*url ini aku dapat setelah memerah otak habis2xsan,,, 
*aku tukar url ini kerana url yg lama poyo gilerr,, haha,,

konklusi nya,, lahirlah url yg diberi nama budakhebat2012... =)

just enjoy the entry ! 
p/s: lakat = masih | still ,, in brunei !

saya tag :


4 comments:

mera zati M.z said...

oh baru tau!
hehe tq join..
tggu update nanti k?
:)

Aiyeen nAmA sAyA said...

wokeyh sist ! =)

LaDy MorGana said...

ow..
gtu pLak history urL mu ney ar..
now i knoe..
hehe

Aiyeen | Farahain said...

hey! come n join it ! hehe,, tpi aku rsa aku dha taw sbab apa,,

kw akan ckap,,
'aku kan anak pacik muddin,, mami sma daddy aku kasi aku nama sitihajar,, itu la history url ku,, hehe,, joking !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...