welc0me!

Welcome To AinMatdiris's Official Blog. ;)

l0yal?? who knows..

December 31, 2011

Ini Entri SERIUS ! :D

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Mau Tolong c RAZEE KNUN buat Promosi. ;) serius nih. nda main2.
AMARAN : INI SANGAT SERIUS !



Syarikat kami menawarkan jawatan kosong di bahagian Operator Pengeluaran. Anda layak memohon sekiranya anda seorang:
  • ·         WARGANEGARA MALAYSIA (Lelaki & Perempuan)
  •     BERUMUR 16 TAHUN DAN KE ATAS
  • ·         BERKELAKUAN SOPAN
  • ·         BOLEH BEKERJA DI TAMAN TEKNOLOGI SKUDAI JOHOR


Syarikat kami juga ada menyediakan beberapa kemudahan seperti berikut:
·         POTONGAN KWSP & SOCSO
·         HOSTEL
·         TRANSPORT
·         ELAUN KEDATANGAN
·         PINJAMAN DISEDIAKAN


Berikut adalah butiran mengenai kilang yang menawarkan jawatan kosong tersebut:
·         Nama Kilang - CLASSIC ADVANTAGE
·         Tempat           -     TAMAN TEKNOLOGI SKUDAI JOHOR
·         Shift                -     ROLLING 12 JAM (8 PAGI – 8 MLM) (8 MLM – 8  PAGI)
·         Gaji                 -        RM 43 (SIANG) RM 45 (MALAM) 
·         OT Ahad        -        RM 55 (SIANG) RM 60 (MALAM)
·         OT PH           -        RM 70 (SIANG) RM 75 (MALAM)

Sekiranya anda berminat untuk memohon, syarikat kami amat mengalu-alukan kedatangan anda ke pejabat kami atau menghubungi di talian:

Alamat Office          :   No. 21A JALAN JAGUNG, MASAI (bangunan kuning)JOHOR                                                      
Tel Office             :    07-2522045
Fakrul                 :       019-2734266 (SABAH)
Helmi                  :      012-6913944

December 18, 2011

BERALIH.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


mau kasitau. blog neh MUNGKIN tidak aktif lagi lepas nih. 
aku beralih ke blog yang baru. 
link ? no way. cari lah kalau jumpa. :PP 
tapi siapa la saya nih ? nda la kamu terhegeh2 mau cari blog baru tuh. LoL. 
btw, gudluck !
DOAKAN SAYA BERJAYA UNTUK PMR 2011. :))


babaiblog ini. aimissyou nanti. :PP 

December 14, 2011

Dan sebenarnya. :)

ACT, saya mahu blog baru. yang lagi semat ! dan yang tiada siapa tahu. supaya saya boleh express my feeling tanpa cakapcakap orang lain. ya. memang saya tidak peduli about others who talk behind my back ( ceh ) . tapi saya pun punya perasaan seperti anda semua. :D ( sempat lagi cilok ayat effaedayu. ) 



December 12, 2011

Celcom Digi Maxis . :3

Assalamualaikum PEOPLE. ;)
* Jawab kena sayang. ndamau jawab, ketarala kumpul dosa. :p

Suara Asing. : tajuk tu ba. Umobile mna ?
Aku : hehe. aku nda suka Umobile. eh eh. Tak Kenal Maka Tak Cinta. ok.  hahhaa


deh. post kali neh pasai tuh. celcom dg maxis. haha


sebenarnya aku lupa apa aku mau cakap. jap jap eh. aku ingat balek. :D


# updated :)


OKEH !. ingat sudah ~ :P


just mau gitau. FYI. number celcom aku duluuuu  ~ aku nda guna sudah. sekarang aku guna number DG. n i know. nda ramai yang tau number DG tuh. pasal. kamu simpan number celcom saya. haha XD


oke oke. lek. 
dengan ini. diisytiharkan bahawa saya pemegang number 013548085* sudah tidak menggunakan lagi number ini. saya kini pengguna DG. :) ( mau number saya ? inbox saja d fb. :P )


oppss. tapi saya macam mau beli number celcom baru. ada pelan baru. yang lagi HEBAT dia punya promotion. sekarang antara mau beli sox uox atau yg pelan baru tuh. 


dan saya rasa saya mahu beli sim maxis juga. :P tamak. :D


a w e s o m e apa ada 3 sim :3 baru bebulu cari duit beli reload :3


p/s : siapa mau belanja saya RELOAD ? mau sms boiprengg nih. hahah
 p/s again : yg pertama betul, yg kedua tipu. :P
p/s lagi ba : :P erm, saya baru tau tuh maksud FYI. haha. dan aku rasa bombastic pkai itu WORD. :P

Terang lagi bersuluh.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)
* tak jawab dosa. kalau jawab. saya sayang. :P

haha. ayat di atas ^ aku jumpa d fb. comel apeewww ? ahaha


adey, i look i look i look i see. 
i listen listen listen i hear ~


jyeah. aku kan , budak baik. jadi knun tadi tengok berita tv3 kejap. :3 then, gueess what ? ada sorang jejaka yg kurang hensem, ( act, aku ndatau rupa dy cmna , dia tutup muka. -.-'' ) kena tangkap. guess why ? DIA BUAT UGUTAN BOM PALSU. dan teka lagi kenapa ? sebab. GirlFren dia. nek keretapi api ( opss. sy ndatau apa. yg penting dia naik transport. :P ) then. oleh kerana dia ndamau GirlFren dia jalan. Si Jejaka yg kurang pandai itu pun ckap a.k.a shouting di khalayak ramai. ' ADA BOOOM ! '


faham ? tak faham ? meh sini, aku gondol kepala engkau. 


gurau. hha. tulah. len kali tengok berita yawwww. haha. 
ternyta sudah kan kebodohan manusia zaman sekarang.


eh eh. bukan semua. saya dan readers tidak. :3 haha


semoga Si Jejaka Mendapat Hidayah dan Petunjuk daripada NYA !


p/s : bila difikirkan. BODOH nya kau !!!!

December 8, 2011

LAST ENTRY

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Waalaikumussalam. :D

hey. this is da last entry la. haha. why ? sebuk ja kau. haha. nda ba. apa nih. mama saya balik kk. dia bawak laptop ma berukband nih. so. tia ley on9 lar. so. akan rindu kamukamu ketat2. haha. maybe isnin or selasa baru boleh online. so. hahaha. nnti saya kasi entry banyak bnyak. babai lajulaju. :)

December 7, 2011

Kerjarayacuti. =.=''

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

hahak. desh ? knp saya ketawa berkahak nih ? oppss. sory kalau teeeeeeerrrgeli. haha.

WAALAIKUMUSSALAM. :)

yeap. storie saya nih kali. pasal kerja saya nih. time cuti. haha. stat ari isnin lpas. kerja saya kasi pecah lantai rumah. oopss. bukan yg d TUNAS tuh, mati larr saya kena antak sama pengetua. hehe. yg d tawau ba. sama sama abg razee n ayanhanda. mau renobet rumah ba. salu stat jam 7 pagi gitu, then stop zohor tuk mandi n solat. pastu sambung lpas asar n maghrib stop. begitu lah rutin dia. tapi saya salu stoop jam 10 pagi. HAHA. yala. tenaga saya mana sama dengan tenaga si bapak dan si abang. yuhuuu. saya salu curi tulang. kdg2 yg lpas asar tuh dtg turun jam 4.30 atau jam 5.00 . haha. lambat suda. alaaa. yg penting ada bhooo. tangan tangan melecet suda. tapi nda teruk la. tapi TATAP SAKIT ok. paling nda suka la melecet lecet nih. mengganggu pergerakan saya yg aktip. aktif ka ? haha. dhai. nnti saya kasi masuk gmbar ar. haha. gambar gambar tools suma. pasir tanah batu. apa smua lah. deda ~ that's all. bai 


p/s : solat isya jan lupa ! :)

ZackZukhairi.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

hah ~
lookatthetitle. again n again ~
haha. tu nama blogger. aku minat seh sama dia. pasal apa ? pasal. cak kamu try baca blog dea .. baca la berkali kali. kompom nda boring lah. hahaha. then. kalau dia cakap CILAKE. aku baca, macam comel seja. tapi kalau aku guna. CELAKA. oh. kluar aku punya cruelity. 


opss. sory aku pun ndatau apa aku merapu nih. so. adios.

December 6, 2011

Jangan.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Waalaikumussalam. :D

tengok title ! hhe. aku suka la suh korang tengok title. :P 


j a n g a n


hoho ~ saspen ta saspen ? haha. jangan ? jangan apa ? walaweh, aku suka la saspen. derrr  ? =.='' suda2 la merapu ok. ? ok ok. :) chill laar. cooooll ! ahaha. 


okey, just mau cakap. JANGAN SUKA MENUDING JARI , MENYALAHKAN ORANG LAIN. TERUTAMA BILA KAU TIADA BUKTI DAN HANYA MENUDUH MEMBABI BUTA DENGAN BERALASKAN CAKAPCAKAP ORANG LAIN. KAU INGAT SEJA. KALAU KAU TIDAK CAKAP AIB @ FITNAH PASAL ORANG LAIN. KAU TIDAK RUGI APA APA. UNLESS, KAU RASA KAU RUGI PASAL KAU TIDAK MEMALUKAN @ MENJATUHKAN MARUAH ORANG LAIN . :) DAN KALAU KAU KASTAU EVERYBODY ABOUT SOMEONE ELSE PUNYA AIB @ FITNAH. KAU TUNGGU BALASAN DARI ALLAH. ITS ALL ABOUT KARMA @ QHISAS. ( sory, tetau nak eja mcm mna lah ) 


entri macam kencang setja ou. haha. tidak laa. saya bahagia nih ~ :D 


p/s : putting a fake smile so you wont ask me whats wrong.


adakah yg sudi bertanya ? damndamndamn.  

HAHAI . WANNA SHOOT MY HEART.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Waalaikumussalam. :D

oppp oppp. tengok TITLE. saya tiru ayat AYA ! hhe. aya. pinjam. :D


yeap. tipulah kalau aku cakap aku tidak rindu sama kau. haha. kau nih. kenapa ? cuba kastau ba sama saya. there must be somthing wrong somewhre ba ! kau jan la seksa saya begini. ahaha. atleast kastau ba. jan la kau act macam saya nih teda perasaan. HUH ! sudah lah. haha. tuptup saya begini. kau bahagia pulak d sana kan. yea. saya berusaha nih. berusaha apa ? berusaha kasi hilang saya punya rindu sama kau la bah ! dhai~ haha. yea la. mnatau saya jak S.s sini rindu2 sama kau. kau yo yo ooo pulak hepi2. dei. S.s nya saya. dush ! malu ~ hahaha. ba ba. thats all. dedaaaaa readers ! ( ada readers ka )

December 5, 2011

Ya Sudahlah.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


AKU KEREEYYYYZZZIIII SAMA INI LAGU. OK. TERIMAKASIH. ENJOY. :) 


B:
Ketika mimpimu yg begitu indah,
tak pernah terwujud..ya sudahlah
Saat kau berlari mengejar anganmu,
dan tak pernah sampai..ya sudahlah (hhmm)

*reff:
Apapun yg terjadi, ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih..coz everything's gonna be OKAY

Santoz:
yo..Satu dari sekian kemungkinan
kau jatuh tanpa ada harapan
saat itu raga kupersembahkan
bersama jiwa, cita,cinta dan harapan

Lezz:
Kita sambung satu persatu sebab akibat
tapi tenanglah mata hati kita kan lihat
menuntun ke arah mata angin bahagia
kau dan aku tahu,jalan selalu ada

titz:
juga ku tahu lagi problema kan terus menerjang
bagai deras ombak yang menabrak karang
namun ku tahu..ku tahu kau mampu tuk tetap tenang
hadapi ini bersamaku hingga ajal datang

B:
Sempat kau berharap keramahan cinta,
tak pernah kau dapat..ya sudahlah
yeeah..dengar ku bernyanyi..lalalalalala
heyyeye yaya dedudedadedudedudidam..semua ini belum *****hir

back to *reff

F2B:
satukan langkah..langkah yg beriring!
genggam hati, rangkul emosi!

B:
Genggamlah hatiku, satukan langkah kita

F2B:
Sama rasa, tanpa pamrih
ini cinta..across da sea

B:
peluklah diriku..terbanglah bersamaku, melayang jauh.. (come fly with me, baby)

F2B:
Ini aku dari ujung rambut menyusur jemari
sosok ini yg menerima kelemahan hati
yea..aku cinta kau..(ini cinta kita)
cukup satu waktu yes.(untuk satu cinta)

satu cinta ini akan tuntun jalanku
rapatkan jiwamu yo tenang disisiku
rebahkan rasamu..untuk yg ditunggu
BAHAGIA..HINGGA UJUNG WAKTU..

back to *reff (together) 3x


December 2, 2011

Aku MEREPEK. tapi BENAR

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

HAHA. sory kalau merepek. tapi betul. its HAPPEN. 


Aku tunggu kau. Waiting. Lepas tu. aku fedup. tapi aku tetap tunggu. So. aku yg berfikiran CHILDISH. berfikir. cak aku logout ( fesbuk ) , then aku login balik. manatau dia ADA. then. time aku login balik, typetype password. aku ketawa sendiri. BUNGUK pulak aku ni kan. 


sekali tengok. OH, KAU ADA ! 
jadi saya nda BUNGUK. 
Sekian Harap Maklum. 


NDA PAHAM ? BIARLAH KAU.

Story about JAJAU. :D

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


okey. cer story about jajau. :)) 


jajau tu apa ? jajau tu bantal, bentuk silinder.. ohh dia comel. betul nda tipu. yea. ini hadiah dari FADHIL IZAT tuk tukar2 hadiah kelas. hope kau IKHLAS yea. :DD


time mula2 aku peluk jajau. ih, lain bau gia. bau bantal. hha. then aku rendam dlm downy + air SATU HARI OK. n bau downy kekal sampai skrang :)) 


Syasya yg bagi ilham tuk nama jajau. hhe. mcm jajal kan ? i dun care !


ni na gambar dy.  comel kan. MUST SAY comel jugak. nda kira !




KEY. thats all. 
Saya LOVE sama JAJAU. Tengs FADIL :))


p/s : IF i die young. :((

OUTING yang di REJECT

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


OHHH. saya betul2 mau tengok OMBAK RINDU bersama rakan2. nda mau dengan abg RAZEE. * mcm abg razee mau :PP hha. 


2 kali sua mintak outing, bapa nda kasi. mama bagi pulak. salu mama yg macam nda mau kasi. :PP hha.


first yg kena reject time effa pi OB solo2. tpi nda brp kcewa la jugak. psl aku mang malas mau jln time tuh. mauu modop setja d rumah. :D jadi anak dara. bhahahaha. anak dara apa yg modop setja. dhaiii ~~~~~ lagi pun, c fadil izat ckap. : srnan aku. nda payah pegi la. bukan aku nda suruh kau ikut. sbb kmi pun maw prgi sna jugak. tkar tmpt. hhe 


aku kata dalam hati : BAPAK. MACAM OB KAU PUNYA ! hahaha


seken, kena reject time mau kluar time 1 dec gara2 ombak rindu. ehehe. ini kcewa. tpi , aku nda rebell. aku kan anak yang baik. aku reda. hha.  dialog anak dan bapa.
Aku : pak. mau jalan. hhe !
BAPA : pi mana lagi ?
Aku : pi OB
BAPA : balik2 jugak kau jln. 
AKU : mau tengok wayang setja baaa. hhe
AYU : jom lah. kita tengok puss in boots !
MAMA: pi la kau bawa ayu, baru kau kena kasi jalan. 
AKU : =.=''' potong line* ihh. ndamau. haha, mau jalan sama kawan.
* chit chat di sensor. :PP *
BAPA : kau nih. cuba kau tnya ustzah2 , mana bagus tuh tngok wyg. 
AKU : ihhh. 
BAPA : ai? betul ba. 
AKU : abg RAZEE tuh. 
BAPA : dia tuh lelaki. 
AKU : nda da beza jugak baa tuh. 
MAMA : * ketawa2 *
AKU : skali skala setja baaa. aiyaaa. 
BAPA : * silent * 


AKU : oke silence means NO. 


MAMA : * simpati sama saya. psal dua kali suda kena rejet permohonan. *


hhe ! mau pujuk bapa lae nih. mau tengok jugak OMBAK RINDU. . planning ari sabtu. OB. arap2 bapa kasi. pak. PLEASEEEEE. sebelum balik tawau ba. hhe. 


p/s : ba. SEPA MAU BELANJA SAYA NIH?? :PP hha 


NAH ! DAPAT ! haha. KAN SAYA BILANG. BAPA SAYA NDA KEJAM. :DD TENGS EFFA. AKU JUAL YOUR NEM. :PPP hehe ! SAYA GEMBIRA. OMBAK RINDU.

HOT.fm :))

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Addicted to RADIO. hha


hello hello :PP


yea. semenjak dua menjak nih. aku salu layan hot.fm. why ?? dunno. hha. 
tapi bosan. lagu 3 kata by KRU salu main. lagu sheila Amzah patah seribu ~ n lagu2 yg seangkatan dengannya lah. hha.


tapi ok jugak la. 


sebelum tidur aku akan on radio , psg earphone. ( guna handphone sony ericsson W508 ) and, radio akan terpasang sepanjang aku tidur. agak2 ada effek ka ar ? itu memang hobi aku. dulu guna mp3 sony yg Oci bagi.:)) tapi skg try2 radio lak. best gak la. tapi kdg2 rsa nda puas tidur. psal otak bawah sedar telampau aktif dengar lagu. :DD 


Habit yg pelik. 
MEANS aku SPECIAL  la kan. :PP hahaha.  


dha. ! stop merepek. key~ daaa!  

CAUTION ! ini ENTRI JIWANG. :DD

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


woot woot. 
:) 
MOOD : dengar HOT.fm . menaip dalam gelap. bosan. 


Actualy. aku nda dapat tidur nih. gara2 kmrin petang  sua tidur kan. so. dalam gelap. dengar hot.fm . mood mau menaip pun datang. sambil2 dengar lagu ost lagenda budak setan nih. oooh. jiwang la kut entry kali nih. :D


Oh Oh. saya taip nih jam 1.33 am. nda online pun. buat kat notepad. esok ( yakni harini ) aku post. :))


Hoho. Bagusnya. KAU tidak berjanji. aku LIKE ! . sebab selalu lelaki akan berjanji manis semata2. n then. BREAK the girl2 punya HEART kan ? n aku berbangga kau tidak. Act, aku nda expect pun apa yg kau akan jwab. hhe. tapi jwpn kau best la. make me SMILE. lovelove. 


oyea. Tengs ar buat aku senyum selalu. ~ maybe kau nda niat pun buat aku gembira. tapi aku gembira sendiri. hha. S.S kan aku ? well. hha. terima apa adanya. Tengs pasal kau salu buang masa kau sama aku kannn ~ aku appreciate abiss tuh. :)) Tengs pasal $$ jugak. topup tuh. nti aku ganti. :DD aku guna topup yg kau bagi tuk sms kau setja. kau jan risau. ( tapi ada jugak la bikin sms ayahanda , tiapa kan ? ) lagipun sblum nih , aku guna $$ ayahanda dan bonda jugak bkin sms kau. terimakasih kpd MEREKA<3  hhe. dan. Sory so much so much. pasal. aku salu buat kau tertanya2 kan. pastu salu buat kau menunggu. pastu salu kasi blurrr kau. pastu salu tnya soalan killer a.k.a mcm2 dkat kau, tapi kau punya soalan, aku biar gantung ~ pastu. mcm2 lae lah. :DD


hoho. tengs sebab selalu buat hari2 aku gembira. hha. aku ndatau. gembira sendri2 nih. :P senyum sokmo gitu. oh, kalau begini. awet muda la aku. :DD hha. 


ok. aku nda mau seksa kau. u're not my everything. so, jangan malu2 n segan2 kalau mau mengutarakan apa2 keh. just say it. kdg2 walaupun kbnran itu pahit, tapi aku lae suka bila kau jujur setja. :DD better than kau mperlambatkan lagi dan meninggalkan parut yg lebih dalam. kan ?


dhai ~ hha. lagu stacy feat akim. Jahatnya Cinta. hope kau tidak jahat kan ? :PP 




OOOHHH !! Wish You Were Here. berkumandang di HOT.fm . 
mcm tau2 setja. aiya ~ 


Ok. Saya Pun Akan Cuba Sebaiknya. 


p/s : wallaweei ! mood jiweng. hha. 
p/s AGAIN : DONT BREAK MY HATI ~  Stalker. :PP 




OHYA ! aku jumpa satu lagu nih. lagu tuh memang ngam lah dgn apa yg aku mau cakap. ada dalam entry INI :D. thats why i love TAYLOR SWIFT. semua lagu dia NGAM dengan teenagers.. wohoo ~ TEENAGERS DREAM. :DD

THINKING :)

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


Kadang kadang. susah mau puas kan hati orang. Do this WRONG, Do that WRONG. atleast readers dan saya sendiri tidak termasuk dalam golongan yang TIDAK SEDAR DIRI. InsyaAllah. :))

Gatal Tangan.

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

sory, warna dalam blog nih , macam nda bengam2 ba kan. hha. lek. ber la tu. yang penting. entri nih boleh d baca. hha. kbai.

Taylor Swift - Baby , Dont Break My Heart lyrics. :))

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

I Just fall in LOVE with this song. y ? pasal dy mcm ada kaitan la. hha. 
well. lirik yg berhighlight sahaja yg ada kaitan. yg lain tidak. hhe ~
tapi lagu yg ini, suara taylor swift nda brp best.mcm sumbang. :DD ceh.


I like the way you wanted meEvery night for so long babyI like the way you needed meEvery time things got rocky

I was believing in youWas I mistaken do you meanDo you mean what you sayWhen you say our love could last forever

(Chorus)But I'd rather you be mean than love and lieI'd rather hear the truth and have to say goodbyeI'd rather take a blow at least then I would knowBut baby don't you break my heart slow

I like the way you'd hold meEvery night for so long babyI like the way you'd sing to meEvery time things got rocky

I was believing in youWas I mistaken do you sayDo you say what you meanWhen you say our love could last forever

(Chorus)Cause I'd rather you be mean than love and lieI'd rather hear the truth and have to say goodbyeI'd rather take a blow at least then I would knowBut baby don't you break my heart slow

(Bridge)You would run around and lead me on foreverWhile I stay at home still thinking we're togetherI wanted our love to last forever

(Chorus)But I'd rather you be mean than love and lieI'd rather hear the truth and have to say goodbyeI'd rather take a blow at least then I would knowBut baby don't you break my heart slowBaby don't you break my heart slow


December 1, 2011

Diner 1 Disember 2011. :))

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Waalaikumussalam. :DD


kamu mau tau. arini saya dinner apa ?? 
TAK MAHUU !! 
oh. sopan nya anda. biarlah. saya mau kestau jugak :PPP


saya makan. nasi + sayap ayam yg kena bakar tu. hehe !
air = YOYO !!! hahaha. 


aku rasa dinner aku lucu. 


pastu time makan. 


bapa ckap : jie. suda kau byar bp punya sim ka ? dia ( sms ) bilang nda ckup lae d bayar. ( simprabayar )
mama : eya, mama pun. 
Abg Ajee : ih, suda ba. mama punya ajie bayar rm92 lagi tuh. ajie kasi lebih skit. 
* bincang2 . dan settle. *
Abg Ajee : nah. sepa yang lali sekarang .
Aku : BHAHAHAHAHAHA XD
Bapa : nah, ada sms nih. dia ckap. ' len kali jan byar d alamesra, bayar d bank '
TERUS KAMI SEMUA KETAWA. 
Abg Ajee : neh, ketara menipu. orang bayar d 1B , bukan alamesra. 


Aku : ketawa n terus ketawa. hahahahhahahahhaa. 


# motif ? nothing. :PP

berDOSA ba tuh. XD

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

Just mau cakap. nda bagus ba kan kasi sakit ati urang. berdosa ba tuh. nda kena reda ba gitu. nda bagus ba kasi jealous orang. terutama yang sudah tengok ombak rindu tuh. 




# kamu ar . grr ~


CREDIT TO : FisyahAyimAya ... 

November 30, 2011

SORY for being RUDE

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

wanna say SORY SO MUCH SO MUCH.
pasal saya kan RUDE. Saya lupa suda macam mana mau POLITE. sory. lae pun kau ba. bikin panas. yea. BLAME ME 4 evrything. sory la. AKU TAK SEMPURNA.

# bermain dengan emosi. :))

Aku Aku Aku :)

Assalamualaikum PEOPLE. ;)


Putting on a fake smile is EASIER than bgitau kamurang smua kesusahan yang telah melanda ! cewah ~ haha. sory. mukddimah dah merapu. :)) I have Allah. so. tak perlu aku crita kat kamu about smua. lagipun. siapa laa aku ni kan. siapala aku utk kamu dgr isi hati aku. ceh !!!! bhahahahahaha xd

just mau ckap.


AKU ADA BLOG. KAU ADA ? 

November 29, 2011

Babai. Gudnyte ! < 3

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

hehe. asal lu tawu ya..

1 4 3 2 ! :)

Dream comes TRUE> McD bhahahhaha !

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

waalaikumussalam. 


hehe !


tadi kan saya kelaparan dkat entry ini :)


time tuh. teringin betul mau makan mcd. berbanding makan telur yang tidak cukup sifat itu. hahahaha !


skali drg femly pulang. trus malu sbab durang nmpk tu telur yg. pathetic !
pastu mama ckp. ' kasiaaan anak ku. sepa suruh nda mau ikut ! ' 
terus ada MACdonald lae tuh ~


bhahahaha ~ jdi apa lae. baham trus tu macdonald. 
yg nasi n telur tuh. pa jdi ? hha. nasi guwa amik 1/10 ja hha. telur tuh ? makan jua laaa. men talan2 setja. 


LAIN RASA DY. MACAM RASA TELUR. :D

LAPAR :((

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

saya lapar ~
huahuahua. di rumah tiada orang. 
dorang jalan. kiranya guwa home alone. jengjengjeng ! hha ~


saya lapar. jadi saya decide mau buat telur dadar. malas mau masak trip2  master chef lagi. makan sorang jak. hhe ~ lepas tu. try on ( ceh ) gas dapur. tuptup. abis gas pulak.. ohhhh. perut meragam sua. aku toleh blakang. jengjengjeng. ada microwave. hha. so aku masak dalam microwave la. telur + garam + pak aji + bawang + blackpepper. 


TUP ! 


xda rupa telur. rupa dy sangat horroble. mau kasi masuk gmbar tpi, nnti kena tarik balik aku punya gelaran master chef. 
nda sanggup mau makan ! tapi kerana lapar. bersyukur apa yang ada. :P 




guwa makan dlu !

November 27, 2011

Harimau Muda vs Bahrain

Assalamualaikum PEOPLE. ;)

waalaikumussalam. 


stat main. guwa eksaited. then nazmi jaring kan gol. GOL !! 


punya semangat ~ 


then , c MAHALI lae kasi gol ! punya heppi. 


skali bahrain pigi hentam 3 gol,. 


speechless. terus aku rasa mengantuk. 


pastu OGZ kastau ada lvrpll vs mu. key. mau tengok. 
terus nda jadi tidur. 


saya kecewa. pa pa pun. tetap sayang HARIMAU MUDA. 
journey masih panjang. JAN PUTUS ASA .  :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...